Kategorier
PC Samlingen Trade Veckans köp

Intro till veckans pickups

Jag är generellt sett ganska dålig på att dela eller visa upp kort jag plockar på mig på resan. Framförallt har det berott på att många av mina kort sitter i USA och att det därför är långt mellan mina maildays.

Men det finns samtidigt en uppsjö av kort som jag av olika anledningar väljer att inte dela. Ibland har jag inte viljat outa vad fyller upp med och andra gånger har jag bara inte hunnit med innan korten kategoriserats och sorterats in i samlingen.

Ett fåtal hits har jag dock hunnit dela med mig av via mitt instagramkonto, @ygcardcollector

Personligen så finner jag ett nästan lika stort nöje i att surfa runt och titta på andra samlingar som att leta efter kort till min egen. Andras samlingar är också en bra källa till inspiration och en signal på vad som är hett just nu. Samtidigt som en i stora delar offentlig samling innehåller många bra lärdomar och insikter.

Jag tänkte därför att det skulle kunna finnas ett värde i att bli mer transparent och att det inte behöver göra så mycket att det estetiska spretar. Så en tanke jag har är att skriva ett inlägg veckovis som samlar upp den senaste veckans trades. Hoppas att ni gillar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *