Kategorier
Veckans köp

Veckans köp v.39

Jag har ingen tydligt utarbetad want-list som jag följer slaviskt, vilket kan vara en nackdel då det många gånger innebär att jag plockar på mig kort som gör samlingen inkonsekvent. Det har inte varit ett jättestort problem och i ärlighetens namn tror jag fortfarande att jag är lite sökande efter min nisch.

För den som är nyfiken på hur min samling ser ut har jag listat de stora penseldragen under ’om den här sidan’.

Veckans Ebay

Jag gillar Mbappe, en sak som gör honom väldigt intressant är hans ringa ålder. Han har redan gjort mål i en VM final och rimligen har han 3-4 st ytterligare världsmästerskap framför sig. Hans bästa tid ligger rimligen framför honom

Min känsla är att jag betalade lite i överkant för det här kortet. Men jag gillar den enkla designen på de här korten och den låga kvantiteten (#49)

Panini Treble Soccer Kylian Mbappe Purple foil parallel
2018-2019 Panini Treble Soccer, Kylian Mbappe no.1, Purple foil parallel (#49)

Jag plockade även upp ett annat kort från samma säljare till min Kylian Mbappe samling.

Donruss Optic Soccer Kylian Mbappe Red Velocity Prizm
2018-2019 Donruss Soccer, Kylian Mbappe no.53, Red Velocity Prizm (#50)

Därefter blev det två kort på en annan PC-spelare. Harry Kane. Jag inbillar mig att Kane är tämligen lågt värderad och ouppskattad som samlarobjekt bakom andra aktiva spelare som Ronaldo, Messi, Mbappe, och Sancho.

Men faktum är att Kane kan vara på väg att bli den främsta engelska landslagsmålskytten någonsin. Han är så här långt den spelare som snabbast nått 25 mål (40 matcher) och har 26 år gammal 28 mål upp till att tangera Wayne Roony som Englands främsta målskytt.

Först ut en insert ur serien Kaboom. Den här serien har visat sig vara väldigt uppskattad inom NBA och NFL och det är rimligt att den även kommer att vara en eftersökt fotbollsbild. Varje spelare finns representerade och bilderna faller 1/case (eller 1:144 paket)

Panini Prizm Premiere League Harry Kane Kaboom
2019-20 Panini Prizm Premiere League, Harry Kane no.14, Kaboom set

Vidare från Panini Prizm World Cup 2018, noterbart är att Kane vann skytteligan i turneringen med sina sex mål.

Panini Prizm World Cup 2018 Harry Kane Orange Parallel
Panini Prizm World Cup 2018, Harry Kane no.62, Orange parallel (#65)

Mitt fokus ligger främst på samlarkort inom fotboll och hockey. Men jag har också plockat på mig några NBA-bilder. Framförallt med syfte att kunna göra en flipp, då basketen likt fotbollen bedöms växa som marknad.

Den här bilden landade jag av en slump, jag gillar serien (Panini Father’s day) och dess paralleller och låga nummer och la ett bud på ca 45 % buy now. I ärlighetens namn trodde jag aldrig att jag skulle landa mitt bud, Lonzo Ball gick som tvåa i draften 2017 och spås en stark karriär varå en #5:exar borde ha en stor potential. Det här är definitivt ett kort jag ska försöka skicka in till BGS eller PSA för gradering.

Panini Fathers Day Lonzo Ball Checkerboard Holofoil
2018 Panini Fathers Day, Lonzo Ball no. 51, UCLA Bruins RC parallel Checkerboard Holofoil (#5)

Veckans Facebook

Jag plockar gärna upp hockeykort av bättre unga spelare när de dyker upp i Svenska grupper. Framförallt då det tenderar att bli lite billigare med frakten.

Nico Hischier kan ha potential att öka något i värde då New Jersey allt mer ser ut att kunna bli en contender i år. Den här har jag tänkt att flytta vidare inom kort.

Upper Deck Hockey Nisco Hischier Young Guns
2017-2018 Upper Deck Hockey Series 1, Nico Hischier no.201, Young Guns set

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *