Om den här sidan

Sport av alla de slag har alltid varit en stor del av mitt liv. I vissa perioder mer än andra. Samlarbilder och i synnerhet hockeybilder har däremot inte alltid varit en självklarhet. Faktum är att samlandet i mitt fall – varit kort och intensivt, för att så sakteliga växa till liv igen under det senaste året.

Det är av lika delar nostalgiska som nördiga skäl. Det finns också ett tilltalande djup och en mångfald i samlarkortens värld.

Samtidigt älskar jag försäljning och känslan av tillhörighet och gemenskap.

Tolv år gammal försökte jag fylla ett set med 1994 Fleer Ultra All-Star tillsammans med min kompis Jens från fotbollslaget. Drygt 25 år senare hoppas jag lägga en grund för en bredare och betydlig mer värdefull samling, att dela med min son under många år framöver.

Det är också där jag finner den stora glädjen för stunden. Att skapa något tillsammans.

Det är också min främsta drivkraft med den här bloggen. Att tillsammans med dig som läser utvecklas till en bättre samlare genom att dela kunskap, erfarenheter och spaningar.
Mitt mål är att bloggen ska kunna bli en knutpunkt och en plats för en liten, men värdefull del av all den information om hobbyn som finns där ute.

Tveka inte att höra av dig med frågor eller önskemål. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och är alltid öppen för byten och affärer.

Min samling just nu:
EP40 🇸🇪
Kylian Mbappe 🇫🇷
Harry Kane 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
RC:s 👶🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *