Kategorier
Guider

Bra podcasts om samlarbilder

En aspekt som är väldigt rolig med en snabbt växande hobby i en tid där allt fler agerar som egna mediahus, är att det finns en uppsjö av intressanta och inspirerande källor för den som vill fördjupa sig mer.

Här följer några av de i vårt tycke bästa poddarna om samlarkort och samlarbilder.

House of Jordan

House of Jordan startade i slutet av 2018 och är troligen en av de djupaste och smartaste poddarna. Nya avsnitt släpps sedan februari i år en gång i veckan och kretsar vanligen kring intervjuer, marknadspriser, trender och strategier för både nya och erfarna samlare.

Något som sticker ut hos House of Jordan är kombinationen av djup kunskap och förmågan att kunna bygga upp och dela en berättelse.

Du hittar ex podden hos Apple.

Vill du ta del av mer content så släpper House of Jordan löpande utökat material via sin Youtube-kanal.

Slabstox

Slabstox fokuserar likt House of Jordan mycket på trender och marknadspriser, men erbjuder nya avsnitt mer regelbundet – ibland flera gånger i veckan.

Podden har också en riktigt bra 101-serie för nya samlare/investerare och har kanske ett tyngre investeringsfokus än House of Jordan, som kanske är mer fokuserade på samlandet.

Flera av avsnitten är inspelningar från Youtube, vilket kan resultera i att det är svårt att hänga med genom alla segment – då vissa segment är mer visuella.

Även Slabstox går att finna hos Apple.

För mer content och för för bättre förståelse i alla segment rekommenderas Youtube-kanalen.

The Sasha T Show

The Sahsa T Show är primärt en vlogg-serie, men det går oftast exemplariskt att hänga med i poddformatet.

Podden erbjuder ett kortare format (avsnitt om 5-20 minuter) även om de ibland kan vara bortåt två timmar långa. Två bra avsnitt att kasta sig in i är episod 68, ”Sports Card Talk Pt2” och episod 63, ”Sports Card Talk With Some of The Best In The Game”.

Båda avsnitten erbjuder ett djup och en nivå av kunskap som är svårt att finna någon annanstans.

The Sahsa T Show kan exempelvis hittas på Google Podcast samt att du kan ta del av Vloggen på Sahsas Youtube-kanal.

Hero’s for sale Podcast

Hero’s for sale släpper sedan strax över tre månader tillbaka ett kortare avsnitt om dagen. Det korta och lättillgängliga formatet har gjort podden till en del av min morgonpromenad, även om kvalitén kan variera.

Avsnitten kretsar oftast kring nyheter och analyser och är åt det mer amatörmässiga hållet än de tre föregående. Något Adam som driver podden är väldigt öppen och ödmjuk inför.

Podden Hero’s for sale finns bland annat på Apple iTunes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *